Tule mukaan!

Talkoillaan - Suomi puhtaaksi!
Toiminnan aika on nyt!

Nyt - keväällä 2015 paras ajankohta näyttää olevan 02.05 tai sen jälkeen.  

Miksi kevätsiivous on niin tärkeää?

1. Puhdas ympäristö luo hyvinvointia.
2. Talkoot luovat hyvinvointia - kuulun joukkoon.
3. Tartumme toimeen valittamisen sijasta.
 
Kevät on saapunut tänä vuonna nopeasti ja aurinko on ilahduttanut meitä jo ympäri kauniin Suomenmaan. Kevään tullen ympäristöön kertyneet roskat ja jätökset häiritsevät silmää. 
Kartalta löydät kuntakohtaiset tiedot siivoustalkoista.
 
Ole aktiivinen järjestelyssä, ilmoittaudu kohdan OSALLISTU kautta. Tarvitsemme toimijoita. Kunnat osaavat organisoida kevätsiivoukset vallan mainiosti - me haluamme tukea osaltamme tätä toimintaa.
  
Puhtaus on hyvinvointia!

Luutailiamme Ljubjanassa

Kaikki on mahdollista. Kuvassa projektisihteerimme Marianne on juuri laskeutumassa Slovenian pääkaupunkiin, Ljubljanaan presidentin vastaanotolle. Laskeutumista hidastaa liikennemerkki, joka näyttää, mihin kulkuneuvon voi pysäköidä. Mutta luudille ei löytynytkään omaa pysäköintialuetta. No, pulma selvisi, otimme luudan mukaan presidentin luokse ja siirsimme vastuun hänelle...

 


Luutamies ja PressaJulkisuus on suuri tukijamme. Lehdistö rakastaa rohkeita ja hieman outojakin aktivisteja. Kuvassa ojennamme vanhanaikaisen kulkuneuvon presidentti, tohtori D. Türkille kiitokseksi vapaaehtoisten tukemisesta. Sloveniassa saavutettiin huikea tulos: 13,5% kansalaisista osallistui kevätsiivoukseen. Kampanjan tiedotus meni hyvin perille yli 90% kansalaisista tiesi siivouksesta. Tilaisuus meni uutisiin useissa maissa Eurovision välittämänä.

  

Luuditaan eduskuntataloa

 Parlamentti tarvitsi puhdistusta.. Katsoimme tarpeelliseksi puhdistaa parlamentin portailta ylivuotaneet turhat tarinat. Portaat ovat yksi suurimmista maassamme. Haalari-idean kopioimme ystäviltämme Moldovasta. Ne sponsoroi meille Keltainen Siivous Tampereelta. Hauskaa oli ja aurinkoa riitti. 

Luo talkoilla hyvinvointia!

Suomalaisuus - Sisu - sauna - soppa ja soitto on voimamme!

Taustaa:

2011 osallistui 295.000 vapaaehtoista siivoamaan Suomea puhtaaksi päivässä

2012 saavutimme miltei saman tuloksen

2013 kaupungeistamme ja kunnistamme 98% osallistui siivoustalkoisiin

2014 Siivous hoidettiin hyvin kuntien osaavalla johdolla

Kiitämme kaupunkien ja kuntien osaajia, yhdistyksiä ja osallistujia.

Hyvinvointi lisääntyy talkoilla.